ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Πιπής Γεώργιος του Εμμανουήλ, παντρεμένος με τρία παιδιά, Ιατρός Γενικής Ιατρικής Πανεπιστημίου της Γένοβας.
Γεννήθηκα στο χωριό Μάσαρη της Ρόδου το 1954 .
Από το 1993 έως σήμερα διατηρώ ιδιωτικό ιατρείο στη πόλη της Ρόδου.
Παράλληλα με τις υποχρεώσεις μου σαν ιατρός, θέλοντας να συνεισφέρω στoν αθλητισμό, προσέφερα τις υπηρεσίες μου αφιλοκερδώς σε πολλές αθλητικές ομάδες: όπως  του Αναπτυξιακού μπάσκετ, στον Αστέρα Μασάρων, των Ακαδημιών Μπάσκετ του Κολοσσού, στα island games και πολλών άλλων αθλητικών δραστηριοτήτων.
Ανήκω  στο δίκτυο «Μελέτη Ιατρικής Ενημέρωσης», και  στο Δίκτυο Παρατηρητών Νοσηρότητας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας του ΚΕΕΛΠΝΟ.
Η αγάπη  και η αγωνία μου για τούτο εδώ τον τόπο με ώθησε να ασχοληθώ για πρώτη φορά με την τοπική αυτοδιοίκηση, όπου και διετέλεσα  δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Αρχαγγέλου την περίοδο 2007-2010.
Στην πορεία μου έως σήμερα, δεν υπήρξα ποτέ ιδιοτελής και αναξιοπρεπής και αυτό είναι κανόνας στη ζωή μου για τα επόμενα χρόνια.
Δεν ζήτησα και δεν ωφελήθηκα από κανέναν καθώς έμαθα να ζω με αξίες και να παλεύω για ό,τι επιθυμώ να κατακτήσω.
Θεωρώ τιμή μου που επιλέχθηκα να στηρίξω τον Δημήτρη Κρητικό, επειδή πιστεύω πως λειτουργεί με γνώμονα την ακεραιότητα και την ευθύτητα, επιδιώκοντας να οδηγήσει τη Ρόδο σε μια πορεία ανάπτυξης και δημιουργίας.
Αυτό που μας ενώνει και αφορά άμεσα τη ζωή μας, δεν είναι μόνο το παρόν αλλά κυρίως το μέλλον που οφείλουμε να εξασφαλίσουμε στα παιδιά μας.

NEA

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

ΑΡΘΡΑ

Πώς ψηφίζει ο Ρόδιος ψηφοφόρος

Φέτος θα γίνουν ταυτόχρονα 4 εκλογές! Για να διευκολυνθεί η διαδικασία, τα εκλογικά κέντρα θα χωριστούν σε Α (2 κάλπες: Δημοτικές & Κοινοτικές εκλογές) και Β (άλλες 2 κάλπες για Περιφερειακές και Ευρωεκλογές) Ψηφίζουν όσοι έχουν γεννηθεί μέχρι και την 31/12/2002Σε...

Διαβάστε Περισσότερα

Δήλωση υποψήφιου δημάρχου Ροδίων Δημήτρη Κρητικού, για τη δημοσκόπηση που παρουσίασε η εφημερίδα «Δημοκρατική της Ρόδου».

«Η παράταξη «Ρόδος Αξιών» εκφράζει την ικανοποίησή της για το ποσοστό που λαμβάνει στην πρόθεση ψήφου από τους συμπατριώτες μας, κατά την έρευνα που δημοσίευσε η εφημερίδα «Δημοκρατική της Ρόδου» ενόψει των δημοτικών εκλογών.Το ποσοστό αυτό δείχνει τη δυναμική και την...

Διαβάστε Περισσότερα

Ε όχι, δεν θα “δείξω” κάτι που δεν είμαι …

Έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον να αναφερθούμε σε ένα από τα πολλά παράλληλα φαινόμενα που συμβαίνουν, κάθε φορά που πλησιάζουν εκλογές και οι υποψήφιοι αναζητούν τρόπους για να διεκδικήσουν την ψήφο των συμπολιτών μας.Από τη μια, άνθρωποι που ποτέ έως σήμερα δεν άνοιγαν...

Διαβάστε Περισσότερα

«Ρόδος Αξιών» : Ο μεγάλος νικητής των εκλογών.

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου πλησιάζουν. Οι Δημότες του νησιού μας θα κληθούν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα που αποτελεί τον ύψιστο και ιερότερο θεσμό του δημοκρατικού μας πολιτεύματος. Θα κληθούν να επιλέξουν τους δημοτικούς τους άρχοντες, αυτούς που...

Διαβάστε Περισσότερα

Ατομικές

ειλικρίνεια, ανιδιοτέλεια, υπευθυνότητα, ήθος. 

Συλλογικές

ανεξαρτησία, συνεργασία, ευελιξία, ομαδικότητα .

Κοινωνικές

αλληλεγγύη, ευρύτητα πνεύματος, ισονομία, εθελοντισμός.

Οικονομικές

εργατικότητα, κέρδος, εργασιακή ηθική, ανάπτυξη.

Πολιτικές

ελευθερία, ισότητα, δικαιοσύνη,  διάλογος.

Share This