Άλλα τα μάτια του λαγού και άλλα της κουκουβάγιας . Τις ημέρες αυτές έχει ήδη πραγματοποιηθεί γκάλοπ στην Ρόδο  από το Notosnews.gr το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες » βλέπει » να πηγαίνουν χέρι – χέρι ο Αντώνης Καμπουράκης με τον Δημήτρη Κρητικό. Το ερωτηματολόγιο είναι πολύ ευδιάκριτο . Ποιόν θεωρείται ότι είναι καλύτερος για Δήμαρχος Ρόδου  και ακόμα ποιοι πιστεύτε θα περάσουν στον επόμενο γύρο .

Σύμφωνα με τον Κλεισθένη στις φετινές εκλογές οι δημοτικοί σύμβουλοι θα εκλεγούν από τον πρώτο γύρο και ο Δήμαρχος με ψηφοφορία των πολιτών στον δεύτερο γύρο εκλογών . Το περιβόητο γκάλοπ δίνει προς στιγμή να πηγαίνουν χέρι – χέρι ο Αντώνης Καμπουράκης με τον Δημήτρη Κρητικό αλλά με κοντινή απόσταση τον Στράτο Καρίκη. Ο νυν Δήμαρχος Φώτης Χατζηδιάκος εμφανίζεται χαμηλά  και σίγουρα αυτό θα πρέπει να τον προβληματίσει γιατί ο χρόνος πλέον έχει αρχίσει και μετρά αντίστροφα για  όλους .

Στα στρατηγεία πάντως όλων των υποψηφίων έχει αρχίσει ο προεκλογικός σχεδιασμός παρουσίασης στους πολίτες δια μέσω των ΜΜΕ με στόχο να κερδηθούν οι εντυπώσεις και να πειστεί ακόμα και ο ποιο δύσπιστος ψηφοφόρος για το που θα ρίξει και σε ποια παράταξη την ψήφο του. Πάντως τις επόμενες ημέρες έχουν να δουν πολλά τα μάτια μας μιας και οι συνεργασίες πάνω ή κάτω από το τραπέζι θα είναι συνταρακτικές .

Πηγή: aegean365.com

Share This