ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Είμαι ντόπια Πλατανίτισσα, Ροδίτισσα, με ιδιαίτερη αγάπη για το νησί μου και τους κατοίκους του.
Έχω βαθειά οικολογική συνείδηση και με ενδιαφέρει η εμπορική αξιοποίηση του νησιού μας χωρίς παράλληλα την περιβαλλοντική καταστροφή του.
Έχω βαθειά ιστορική συνείδηση του πολιτισμού και των παραδόσεων και επιθυμώ να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά ώστε να διαφυλάττονται ζωντανά τα ήθη και τα έθιμα του νησιού μας, αποτελώντας πρότυπο για όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Στόχος μας να γίνει η Ρόδος πόλος έλξης  πολιτισμικής παιδείας απ΄άκρη, σ’άκρη και όχι τουριστική φυλακή του all inclusive. 
Είμαι απλός πολίτης και μητέρα. Ενστερνίζομαι στο έπακρο την ανασφάλεια των συμπολιτών μας που επιθυμούν να νιώθουν ασφαλείς στον τόπο τους και στο σπίτι τους, προστατευμένοι από όποιον εκμεταλλεύεται την αγκαλιά του νησιού μας.
Ελάτε να σώσουμε μαζί το ταλαιπωρημένο από τις πολιτικές σκοπιμότητες, νησί μας. Η Ρόδος υγιής κι εμείς υγιείς. Η Ρόδος δυνατή κι εμείς δυνατοί. Η Ρόδος ασφαλής κι εμείς ασφαλείς. Σκεφτείτε την παγκόσμια πολιτισμική και φυσική ομορφιά της Ρόδου μας και τους εαυτούς μας καρπούς της. Εμείς μπορούμε να αναδείξουμε τη Ρόδο και η Ρόδος εμάς!

NEA

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

ΑΡΘΡΑ

Πώς ψηφίζει ο Ρόδιος ψηφοφόρος

Φέτος θα γίνουν ταυτόχρονα 4 εκλογές! Για να διευκολυνθεί η διαδικασία, τα εκλογικά κέντρα θα χωριστούν σε Α (2 κάλπες: Δημοτικές & Κοινοτικές εκλογές) και Β (άλλες 2 κάλπες για Περιφερειακές και Ευρωεκλογές) Ψηφίζουν όσοι έχουν γεννηθεί μέχρι και την 31/12/2002Σε...

Διαβάστε Περισσότερα

Δήλωση υποψήφιου δημάρχου Ροδίων Δημήτρη Κρητικού, για τη δημοσκόπηση που παρουσίασε η εφημερίδα «Δημοκρατική της Ρόδου».

«Η παράταξη «Ρόδος Αξιών» εκφράζει την ικανοποίησή της για το ποσοστό που λαμβάνει στην πρόθεση ψήφου από τους συμπατριώτες μας, κατά την έρευνα που δημοσίευσε η εφημερίδα «Δημοκρατική της Ρόδου» ενόψει των δημοτικών εκλογών.Το ποσοστό αυτό δείχνει τη δυναμική και την...

Διαβάστε Περισσότερα

Ε όχι, δεν θα “δείξω” κάτι που δεν είμαι …

Έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον να αναφερθούμε σε ένα από τα πολλά παράλληλα φαινόμενα που συμβαίνουν, κάθε φορά που πλησιάζουν εκλογές και οι υποψήφιοι αναζητούν τρόπους για να διεκδικήσουν την ψήφο των συμπολιτών μας.Από τη μια, άνθρωποι που ποτέ έως σήμερα δεν άνοιγαν...

Διαβάστε Περισσότερα

«Ρόδος Αξιών» : Ο μεγάλος νικητής των εκλογών.

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου πλησιάζουν. Οι Δημότες του νησιού μας θα κληθούν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα που αποτελεί τον ύψιστο και ιερότερο θεσμό του δημοκρατικού μας πολιτεύματος. Θα κληθούν να επιλέξουν τους δημοτικούς τους άρχοντες, αυτούς που...

Διαβάστε Περισσότερα

Ατομικές

ειλικρίνεια, ανιδιοτέλεια, υπευθυνότητα, ήθος. 

Συλλογικές

ανεξαρτησία, συνεργασία, ευελιξία, ομαδικότητα .

Κοινωνικές

αλληλεγγύη, ευρύτητα πνεύματος, ισονομία, εθελοντισμός.

Οικονομικές

εργατικότητα, κέρδος, εργασιακή ηθική, ανάπτυξη.

Πολιτικές

ελευθερία, ισότητα, δικαιοσύνη,  διάλογος.

Share This