ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκα στη Μυτιλήνη το 1963 και μεγάλωσα στην Αθήνα. Από το 1985 μένω μόνιμα στη Ρόδο, τόπο καταγωγής της συζύγου μου. Σπούδασα Οικονομικές επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών μου υπηρέτησα τη στρατιωτική μου θητεία, επί 23 μήνες, ως έφεδρος αξιωματικός του Σώματος Εφοδιασμού και Μεταφορών.
Στη συνέχεια απέκτησα Πτυχίο Παιδαγωγικών Σπουδών από την ΠΑΤΕΣ/ΣΕΛΕΤΕ και μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών Master in Education από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, ενώ την περίοδο αυτή ολοκληρώνονται οι σπουδές μου στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα Μοντέλα Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Εκπαιδευτικών Μονάδων του Πανεπιστημίου Αιγαίου.
Έχω δημοσιεύσει σειρά επιστημονικών άρθρων σε διεθνή συνέδρια και επιστημονικά περιοδικά, είτε μόνος είτε σε συνεργασία με άλλους επιστήμονες και μιλάω Αγγλικά, Γερμανικά και Ιταλικά.
Μετά τις προπτυχιακές μου σπουδές εργάστηκα ως Καθηγητής στην Ανώτερη Σχολή Τουριστικής Εκπαίδευσης Ρόδου, Προϊστάμενος λογιστηρίου και στη συνέχεια Οικονομικός Διευθυντής σε μεγάλη πολυεθνική εταιρεία στη Ρόδο, Οικονομικός Σύμβουλος στο Εθνικό Ίδρυμα Αγροτικής Έρευνας ενώ από το 1993 εργάζομαι ως Οικονομολόγος Εκπαιδευτικός στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και από το 2015 είμαι Διευθυντής του Επαγγελματικού Λυκείου Παραδεισίου.
Παράλληλα είμαι μέλος του Μητρώου Εκπαιδευτών του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης καθώς και μέλος του Ενιαίου Μητρώου Αξιολογητών του Υπουργείου Εργασίας.  Επίσης είμαι Αντιπρόεδρος της Α.Ε. Οικιστική Καθηγητών Μέσης Εκπαίδευσης.
Είμαι παντρεμένος με την Ντίνα Χήρη και έχω έναν γιο που φέτος τελειώνει το Δημοτικό Σχολείο.

NEA

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

ΑΡΘΡΑ

Πώς ψηφίζει ο Ρόδιος ψηφοφόρος

Φέτος θα γίνουν ταυτόχρονα 4 εκλογές! Για να διευκολυνθεί η διαδικασία, τα εκλογικά κέντρα θα χωριστούν σε Α (2 κάλπες: Δημοτικές & Κοινοτικές εκλογές) και Β (άλλες 2 κάλπες για Περιφερειακές και Ευρωεκλογές) Ψηφίζουν όσοι έχουν γεννηθεί μέχρι και την 31/12/2002Σε...

Διαβάστε Περισσότερα

Δήλωση υποψήφιου δημάρχου Ροδίων Δημήτρη Κρητικού, για τη δημοσκόπηση που παρουσίασε η εφημερίδα «Δημοκρατική της Ρόδου».

«Η παράταξη «Ρόδος Αξιών» εκφράζει την ικανοποίησή της για το ποσοστό που λαμβάνει στην πρόθεση ψήφου από τους συμπατριώτες μας, κατά την έρευνα που δημοσίευσε η εφημερίδα «Δημοκρατική της Ρόδου» ενόψει των δημοτικών εκλογών.Το ποσοστό αυτό δείχνει τη δυναμική και την...

Διαβάστε Περισσότερα

Ε όχι, δεν θα “δείξω” κάτι που δεν είμαι …

Έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον να αναφερθούμε σε ένα από τα πολλά παράλληλα φαινόμενα που συμβαίνουν, κάθε φορά που πλησιάζουν εκλογές και οι υποψήφιοι αναζητούν τρόπους για να διεκδικήσουν την ψήφο των συμπολιτών μας.Από τη μια, άνθρωποι που ποτέ έως σήμερα δεν άνοιγαν...

Διαβάστε Περισσότερα

«Ρόδος Αξιών» : Ο μεγάλος νικητής των εκλογών.

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου πλησιάζουν. Οι Δημότες του νησιού μας θα κληθούν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα που αποτελεί τον ύψιστο και ιερότερο θεσμό του δημοκρατικού μας πολιτεύματος. Θα κληθούν να επιλέξουν τους δημοτικούς τους άρχοντες, αυτούς που...

Διαβάστε Περισσότερα

Ατομικές

ειλικρίνεια, ανιδιοτέλεια, υπευθυνότητα, ήθος. 

Συλλογικές

ανεξαρτησία, συνεργασία, ευελιξία, ομαδικότητα .

Κοινωνικές

αλληλεγγύη, ευρύτητα πνεύματος, ισονομία, εθελοντισμός.

Οικονομικές

εργατικότητα, κέρδος, εργασιακή ηθική, ανάπτυξη.

Πολιτικές

ελευθερία, ισότητα, δικαιοσύνη,  διάλογος.

Share This