Στο πλαίσιο των επαφών της παράταξης «Ρόδος Αξιών» με τοπικές αρχές και φορείς του τόπου μας, για την ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων γύρω από ζητήματα που απασχολούν το νησί μας, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με το σύνδεσμο ιδιοκτητών ταξί Ρόδου.

Ειδικότερα στη συνάντηση η οποία πραγματοποιήθηκε στα νέα γραφεία της παράταξης στην πλατεία Αγίου Νικολάου, συμμετείχαν ο επικεφαλής της «Ρόδος Αξιών» και υποψήφιος δήμαρχος Ροδίων Δημήτρης Κρητικός, και οι υποψήφιοι Χρήστος Φώτος αυτοκινητιστής ΔΧ,  Γιώργος Σάββενας αρχιτέκτονας και Σταύρος Παραλούσης υποστράτηγος ε.α πυροσβεστικού σώματος.

Εκ μέρους του συνδέσμου παραβρέθηκαν ο πρόεδρος Θεοδόσης Καστανίδης

ο αντιπρόεδρος Μανώλης Διακοσταμάτης,  ο γραμματέας Γιάννης Ισκάς, ο ταμίας Αντώνης Κάλλας και τα μέλη Σάββας Χατζηγεωργίου, Παναγιώτης Νικολόπουλος, Αντώνης Πέττας, Γιάννης Παμπάκας  και Γιάννης Κιαουρτζής.

Η συζήτηση που πραγματοποιήθηκε ήταν αρκετά εποικοδομητική καθώς δόθηκε η ευκαιρία να αποτυπωθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα μέλη του συνδέσμου κατά την άσκηση της εργασίας τους.

Κατά την διάρκεια της πολύωρης και ουσιαστικής αυτής συζήτησης κατατέθηκαν και προτάσεις οι οποίες θα μπορούσαν να αποτελέσουν και τις λύσεις πολλών προβλημάτων.

Επίσης έγινε κοινά αποδεκτό, ότι η εκάστοτε δημοτική αρχή θα πρέπει να αντιμετωπίζει τα ζητήματα μακροπρόθεσμα και  με γνώμονα το συνολικό και όχι το ατομικό συμφέρον.

Ο κ. Κρητικός επεσήμανε ότι η λύση πολλών προβλημάτων του κλάδου βρίσκεται στην ειλικρινή συνεργασία φορέων, στην ανάπτυξη οδηγικής παιδείας, στον ολοκληρωμένο σχεδιασμό των μαζικών μετακινήσεων καθώς και στην ουσιαστική αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού ζητήματος.

Share This