ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκα στη Σορωνη το 1958 όπου έζησα τα παιδικά μου χρόνια φοιτώντας στο Δημοτικό σχολείο του χωριού μου, στην Παιδαγωγική Ακαδημία Ρόδου και εν συνεχεία στο Βενετοκλειο γυμνάσιο Ρόδου και το Γυμνάσιο Σορωνης απ όπου και αποφοίτησα το 1976.
Ακολούθησαν οι ιατρικές σπουδές στο πανεπιστήμιο Ρώμης με πτυχίο το 1984.
Στην συνεχεία  στρατιωτική θητεία 28 μηνών με απόλυση ως έφεδρος ανθυπίατρος.
Μετά, λήψη ειδικότητας Πνευμονολογίας στα νοσοκομεία των Αθηνών, ΝΙΜΤΣ και Σωτηρία.
Από το 1991 υπηρετώ την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας κοντά στον απλό άνθρωπο του χωριού και της γειτονιάς ζώντας την αγωνία, τον πόνο και την ελπίδα για μια καλύτερη ζωή.
Η υποβάθμιση της υγείας και γενικότερα της ποιότητας της ζωής στον τόπο μας,  με ώθησαν να ασχοληθώ με τα κοινά πρώτα ως συνδικαλιστής και μετά ως Δήμαρχος.
Το 2006 δημιουργήσαμε την  “Κάμειρος Ενωτική Αναγέννηση”, μια καθαρά υπερκομματική παράταξη οπού έλαβε το 65% των ψήφων.
Ακολούθησαν τέσσερα χρόνια  σκληρής και αποτελεσματικής δουλειάς. Παραδώσαμε στο τέλος έναν Δήμο τακτοποιημένο από οικονομικής πλευράς, με πάρα πολλά αναπτυξιακά έργα, έργα υποδομής και ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον στα 8 χωριά της Καμειρου. 
Μεσολάβησαν τα δύσκολα χρόνια της οικονομικής κρίσης.
Βιώνοντας τη συνεχή απαξίωση και την υποβάθμιση της ποιότητας ζωής του τόπου μας, γεννήθηκε η «Ρόδος Αξιών». Μια παράταξη με άξιους και ικανούς ανθρώπους, με τους οποίους σήμερα διεκδικούμε την διακυβέρνηση του Δήμου Ρόδου.
Η προσπάθεια με μοναδικό σκοπό, να “ταξιδέψει” τη Ρόδο εκεί που της αξίζει.

NEA

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

ΑΡΘΡΑ

Πώς ψηφίζει ο Ρόδιος ψηφοφόρος

Φέτος θα γίνουν ταυτόχρονα 4 εκλογές! Για να διευκολυνθεί η διαδικασία, τα εκλογικά κέντρα θα χωριστούν σε Α (2 κάλπες: Δημοτικές & Κοινοτικές εκλογές) και Β (άλλες 2 κάλπες για Περιφερειακές και Ευρωεκλογές) Ψηφίζουν όσοι έχουν γεννηθεί μέχρι και την 31/12/2002Σε...

Διαβάστε Περισσότερα

Δήλωση υποψήφιου δημάρχου Ροδίων Δημήτρη Κρητικού, για τη δημοσκόπηση που παρουσίασε η εφημερίδα «Δημοκρατική της Ρόδου».

«Η παράταξη «Ρόδος Αξιών» εκφράζει την ικανοποίησή της για το ποσοστό που λαμβάνει στην πρόθεση ψήφου από τους συμπατριώτες μας, κατά την έρευνα που δημοσίευσε η εφημερίδα «Δημοκρατική της Ρόδου» ενόψει των δημοτικών εκλογών.Το ποσοστό αυτό δείχνει τη δυναμική και την...

Διαβάστε Περισσότερα

Ε όχι, δεν θα “δείξω” κάτι που δεν είμαι …

Έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον να αναφερθούμε σε ένα από τα πολλά παράλληλα φαινόμενα που συμβαίνουν, κάθε φορά που πλησιάζουν εκλογές και οι υποψήφιοι αναζητούν τρόπους για να διεκδικήσουν την ψήφο των συμπολιτών μας.Από τη μια, άνθρωποι που ποτέ έως σήμερα δεν άνοιγαν...

Διαβάστε Περισσότερα

«Ρόδος Αξιών» : Ο μεγάλος νικητής των εκλογών.

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου πλησιάζουν. Οι Δημότες του νησιού μας θα κληθούν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα που αποτελεί τον ύψιστο και ιερότερο θεσμό του δημοκρατικού μας πολιτεύματος. Θα κληθούν να επιλέξουν τους δημοτικούς τους άρχοντες, αυτούς που...

Διαβάστε Περισσότερα

Ατομικές

ειλικρίνεια, ανιδιοτέλεια, υπευθυνότητα, ήθος. 

Συλλογικές

ανεξαρτησία, συνεργασία, ευελιξία, ομαδικότητα .

Κοινωνικές

αλληλεγγύη, ευρύτητα πνεύματος, ισονομία, εθελοντισμός.

Οικονομικές

εργατικότητα, κέρδος, εργασιακή ηθική, ανάπτυξη.

Πολιτικές

ελευθερία, ισότητα, δικαιοσύνη,  διάλογος.